VI TILBYDER TILBYGNING TIL HUS​

HAR DU BRUG FOR MERE PLADS?

Er dit hus blevet for lille? Så er du kommet til det rette sted. Hos Dalgaard Byg kan vi hjælpe med mange forskellige slags tilbygning til hus. Her får du altid god vejledning og en god, billig pris. Vi tilbyder tilbygninger i Taastrup, Køge, Greve og Ishøj området.

OMBYGNING ELLER TILBYGNING TIL HUS

Der er forskel på, om du ønsker ombygning eller tilbygning til hus, men vi kan heldigvis hjælpe med begge dele, og vores priser og arbejde er begge gode.

En ombygning kan være en god løsning, hvis du ønsker en ekstra væg sat op, eller hvis der skal fjernes en. Sådan kan du skabe flere mindre rum, eller åbne huset op.

Mangler du kvadratmeter, så kan vores Dalgaard Byg hjælpe med en tilbygning. Det kan være alt fra en ny stue, udestue, garage, entré til ekstra værelser eller kontorer. Der er masser af muligheder, og vi arbejder tæt sammen med dig for at finde den bedste løsning til dine behov.

VI TILBYDER OGSÅ:

VI KAN OGSÅ ARBEJDE PÅ SOMMERHUSE

Har du fundet et sommerhus, som bare har den helt rigtige beliggenhed, men hvor selve huset ikke er lige i øjet? Vi kan hjælpe. Det kan både være i forbindelse med en tilbygning til hus, men vi kan for eksempel også bygge en hems, som skaber ekstra sovepladser.

Kontakt vores tømrer for et godt tilbud, og så finder vi en løsning, som du bliver rigtig glad for.

har du brug for en tømrer i taastrup og omegn?

Skal vi hjælpe dig med at komme i mål med dit byggeprojekt?
​Så kontakt os via overstående formular eller på nedestående informationer, så vender vi tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

om dalgaard byg

Dalgaard byg vil gøre op med discountbyggeri.

Vi vil tilbage til det gamle kvalitetshåndværk,
​så vi kan være stolte af vores arbejde.

Følg med på Facebook

Medlem af

byggaranti_hvid